Transport Online - Vrachtwagenchauffeur dood gevonden in vrachtwagen op bedrijventerrein Middelburg [+foto]

Vrachtwagenchauffeur dood gevonden in vrachtwagen op bedrijventerrein Middelburg

Vrachtwagenchauffeur dood gevonden in vrachtwagen op bedrijventerrein Middelburg [+foto]
02-01-2020 15:01 | Overig | auteur Redactie

MIDDELBURG - [update 16:17 uur] De politie onderzoekt het overlijden van een vrachtwagenchauffeur die donderdagochtend levenloos werd gevonden in zijn vrachtwagen op een bedrijventerrein in Middelburg.

Het slachtoffer werd rond 11.30 uur aangetroffen in een Turkse vrachtwagen op het terrein van een bedrijf op industrieterrein Arnestein. Volgens politiewoordvoerder Alwin Don is het slachtoffer zelf ook van Turkse afkomst.

Wanneer het slachtoffer precies is overleden, is niet duidelijk. Hij is in ieder geval gisteravond nog levend gezien. Na de vondst vanochtend heeft de afdeling Forensische Opsporing (FO) van de politie ter plekke een onderzoek ingesteld.

Volgens Don zijn er geen aanwijzingen dat er sprake is van een misdrijf maar kon tijdens het onderzoek ter plekke niet voor voor de volle honderd procent worden vastgesteld dat sprake was van een natuurlijke dood. Daarom is besloten een schouw te doen.

De brandweer kwam met een hulpverleningsvoertuig ter plekke. Volgens de politie was dat om ondersteuning te verlenen. Even voor 14.30 uur werd het politie-onderzoek ter plaatse afgerond en haalde de brandweer de door haar achtergelaten hulpverleningscontainer weer op.

Later donderdagmiddag maakte de politie bekend dat de man een natuurlijke dood is gestorven.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,686
Diesel1,268

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions