Clicky

 
Transport Online - Brandende vrachtwagen zet bedrijfspand PAX vol rook in Heerenveen [+foto's]

Brandende vrachtwagen zet bedrijfspand PAX vol rook in Heerenveen

Brandende vrachtwagen zet bedrijfspand PAX vol rook in Heerenveen [+foto's]
31-12-2019 08:55 | Brand | auteur Redactie

HEERENVEEN - Bij PAX aan de Neptunus in Heerenveen heeft in de nacht van maandag op dinsdag een vrachtwagenbrand gewoed. De eerste brandweerkorpsen werden omstreeks 00:11 uur opgeroepen. De brand zou uitslaand zijn geweest volgens een brandweervoorlichter.

De politie en de beveiliging kregen een melding van een inbraak bij het bedrijf. Toen zij echter ter plaatse kwamen kwam er rook uit het gebouw. Al snel werd er opgeschaald naar 'grote brand', hierdoor werden de korpsen van Tjalleberd, Heerenveen, Gorredijk en Nieuwehorne opgeroepen.

Bij aankomst van de eerste brandweerwagens kwam er veel rook uit het pand. De brandweerlieden hebben enkele deuren opengebroken om het pand binnen te komen.

In een grote loods bleek een vrachtwagen in brand te staan. In de loods zat veel hitte, hierdoor werd het voor de brandweerlieden gevaarlijk om het pand te betreden. Door de dikke rooklaag in het pand kon de brandhaard moeilijk getraceerd worden. Door middel van een binnenaanval aan de voor -en achterzijde van de loods trachtte de brandweer bij de vuurhaard te komen en de loods te onderzoeken op mogelijk meerdere vuurhaarden. Dit bleek niet het geval.

Na enkele uren kon het sein 'brand meester' worden gegeven, hierop konden de eenheden langzamerhand inrukken. Hoe de vrachtwagen in brand kon vliegen, is nog niet bekend.

Foto's

  • TRUCKSPOT DRACHTEN
    van der werff transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats