Transport Online - SFM Logistics failliet verklaard maar doorgestart door Internationaal Transportbedrijf G.A. van Velthoven

SFM Logistics failliet verklaard maar doorgestart door Internationaal Transportbedrijf G.A. van Velthoven

SFM Logistics failliet verklaard maar doorgestart door Internationaal Transportbedrijf G.A. van Velthoven
27-12-2019 10:03 | Faillissementen | auteur Redactie

BLEISWIJK - Voor de rechtbank van Rotterdam is op dinsdag 24 december SFM Logistics BV uit Bleiswijk failliet verklaard. De reden voor het faillissement is op dit moment niet bekend. Curator mr. de Bok was vrijdagochtend niet bereikbaar.

Volgens Ron van Velthoven, eigenaar van Internationaal Transportbedrijf G.A. van Velthoven uit Kwintsheul, heeft hij dinsdagmiddag met de curator overeenstemming bereikt over de overname van SFM Logistics. 

Van Velthoven tegenover Transport Online: "Hierdoor is de continuïteit van de bedrijfsactiviteiten gewaarborgd. De reeds geplande transporten en nieuwe opdrachten in de toekomst zullen door BV Internationaal Transportbedrijf G.A. van Velthoven worden uitgevoerd."

Bij SFM Logistics werken, volgens gegevens van de Kamer van Koophandel, rond de twintig werknemers. Van Velthoven is van doel hiervan 16 werknemers over te nemen maar hierover moeten nog gesprekken worden gevoerd met het personeel.

"Van het wagenpark wordt het oudere materieel afgestoten. De verwachting is dat zes DAF-trekkers, twee MAN trekkers en veertien Schmitz trailers naar ons toe gaan. De naam SFM Logistics zal niet voortgezet worden", aldus Ron van Velthoven.

SFM Logistics is een allround transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het geconditioneerd transport van groenten en fruit, levensmiddelen en bloemen en planten.

B.V. Internationaal Transportbedrijf G.A. van Velthoven werd op 7 mei 1929 opgericht door Gerardus (G.A.) van Velthoven de grootvader van de huidige bestuurders van de vennootschap. Het transportbedrijf uit Kwintsheul is gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoer van bloemen, planten, groenten en fruit. Dagelijks voert het bedrijf groupagediensten naar veel bestemmingen in Noord-Duitsland uit. ook doet het bedrijf in dedicated transport door Nederland en de gehele Benelux. Het huidige transportbedrijf heeft rond de vijftig vrachtwagens rijden.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,741
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions