Transport Online - Hurkens Transport BV neemt TSI Road Cargo BV over

Hurkens Transport BV neemt TSI Road Cargo BV over

Hurkens Transport BV neemt TSI Road Cargo BV over
27-12-2019 09:01 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ROTTERDAM - Hurkens Transport BV neemt per 1 januari 2020 het transportbedrijf TSI Road Cargo BV over. TSI Road Cargo BV is ruim 21 jaar dienstverlener op het gebied van containervervoer, zowel nationaal als internationaal. De overname van het Barendrechts bedrijf past in de groeistrategie van Hurkens Transport BV, waardoor de positie in de branche verder uitgebouwd kan worden.

Zowel de activiteiten, als materieel en medewerkers van TSI Road Cargo BV worden overgenomen door Hurkens Transport BV. De vestigingen worden samengevoegd, in elkaar geïntegreerd en alle activiteiten zullen worden aangestuurd vanuit de vestiging in de Rotterdamse Botlek.

Ed Hurkens, algemeen directeur van Hurkens Transport BV: “Eén van de redenen voor deze overname is de toevoeging van specialismen aan de bestaande activiteiten. Hierdoor zal de dienstverlening een stuk breder worden, waardoor de marktpositie van Hurkens Transport BV versterkt wordt. De activiteiten van TSI Road Cargo BV kunnen wij goed integreren binnen onze huidige dienstverlening”.

Vanaf 1 januari 2020 zal het wagenpark van Hurkens bestaan uit ruim 60 trekkende eenheden en ruim 100 opleggers, waarmee het transport van containers in nagenoeg alle types en soorten uitgevoerd kan worden.

Vorig jaar vierde Hurkens Transport BV hun 25-jarig bestaan en verhuisde in 2019 naar hun huidige locatie in de Botlek. Ooit begonnen als eenmansbedrijf en thans een multifunctionele logistiek dienstverlener, met name op het gebied van zeecontainers, zowel regionaal als binnen Europa, aangevuld met logistieke diensten en LTL/ FTL-ladingen binnen heel Europa middels haar dochter Desco Forwarding Solutions BV.Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,297

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions