Clicky


 


Arnout Damen nieuwe CEO van Damen Shipyards Group

Arnout Damen nieuwe CEO van Damen Shipyards Group
23-12-2019 19:41 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

GORINCHEM - Vanaf 1 januari wordt Arnout Damen de nieuwe CEO van Damen Shipyards Group. Tegelijkertijd schakelt het scheepsbouwbedrijf over naar een divisiestructuur om de markt effectiever en efficiënter te bedienen.

Arnout Damen neemt het stokje over van René Berkvens, die al meer dan dertien jaar CEO is van Damen Shipyards Group. "We zijn René zeer erkentelijk voor zijn inzet als topmanager van ons bedrijf", aldus Kommer Damen. “Onder zijn leiding is Damen uitgegroeid tot een wereldwijd opererende, toonaangevende speler. We zijn daarom verheugd dat hij zijn kennis, netwerk en ervaring voor het bedrijf blijft gebruiken ter voorbereiding op zijn toetreding tot de Raad van Commissarissen. "

Logische transformatie

Arnout Damen bereidt zich al vele jaren voor op de overstap naar CEO. De afgelopen negen jaar was hij, als lid van de raad van bestuur van de groep, verantwoordelijk voor operaties en commerciële zaken.

In zijn nieuwe functie als CEO is zijn eerste prioriteit de verdere implementatie van de divisiestructuur. “De voorbereidingen hiervoor zijn al enkele maanden aan de gang. We schakelen officieel over vanaf 1 januari ", legt Arnout uit." Damen staat bekend als een innovatief en dynamisch bedrijf dat zeer nauw samenwerkt met haar klanten. We willen dit graag behouden. Met de groei van de afgelopen jaren is de overstap naar een divisie structuur is logisch geworden om dicht bij de verschillende markten te blijven en onze leidende positie op het gebied van kwaliteit, digitalisering en duurzaamheid verder uit te breiden.”

In zijn functie als Chief Commercial Officer wordt Arnout Damen op 1 januari opgevolgd door Jan-Wim Dekker.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,291
Diesel2,105

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions