Transport Online - ECS neemt containeractiviteiten van Farm Trans over

ECS neemt containeractiviteiten van Farm Trans over

ECS neemt containeractiviteiten van Farm Trans over
23-12-2019 11:35 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ZEVENBERGEN - Containertransportspecialist ECS heeft vanaf 16 december 2019 alle containervervoer activiteiten over genomen van Farm Trans. Met de uitbesteding van het containertransport, legt Farm Trans de focus op haar Control Tower en het wegtransport.

Farm Trans biedt logistieke diensten aan op gebied van bulk- en geconditioneerd transport in heel Europa. Met jarenlange ervaring in de containerwereld en een gespecialiseerde dienstverlening in intermodale logistiek, vormt ECS een ideale partij voor het containervervoer van Farm Trans. Per 16 december zijn alle reefers overgedragen.

Uitbreiden dienstverlening

Farm Trans heeft jarenlang zelf zorggedragen voor de uitvoering van het containertransport met een groeiend aantal containers. Door de krachten te bundelen kunnen de klanten van Farm Trans meeliften op de dienstverlening van ECS en blijft een betrouwbare uitvoering gegarandeerd.

Farm Trans Control Tower

De Farm Trans Control Tower monitort het gehele logistieke proces voor haar klanten en biedt een totaalpakket. Dankzij het grote Europese netwerk, waartoe ook de eigen businessunit Farm Trans Conditioned behoort, zijn de mogelijkheden eindeloos. Farm Trans werkt samen met vervoerders door heel Europa, zoals ECS, die passen bij de denkwijze van het bedrijf en beschikken over de juiste attitude op het gebied van kwaliteit en datamanagement. Zo creëert Farm Trans meer samenwerking binnen de keten en kan zij vanuit de Control Tower optimale vervoersstromen voor haar klant garanderen.

ECS

Het is geen toeval dat de twee familiebedrijven de krachten bundelen. Met service als de sleutel tot succes ligt een samenwerking als deze voor de hand. Beide bedrijven beschikken over een jarenlange ervaring binnen de sector en streven naar innovatie zonder de authenticiteit te schaden. Net zoals Farm Trans maakt ECS werk van duurzaam transport en ontwikkelt zij efficiënte, multimodale oplossingen met een toegevoegde waarde voor de klant.Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,297

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions