Clicky

 
Transport Online - Wezenberg Trailers levert eerste 2-assige HRD glastrailer af uit een serie van drie aan Timmerman Glasslogistics

Wezenberg Trailers levert eerste 2-assige HRD glastrailer af uit een serie van drie aan Timmerman Glasslogistics

Wezenberg Trailers levert eerste 2-assige HRD glastrailer af uit een serie van drie aan Timmerman Glasslogistics
21-12-2019 18:18 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

STAPHORST - Recent leverde Wezenberg Trailers de eerste 2-assige HRD glastrailer af uit een serie van drie aan Timmerman Transporten Staphorst. De oplegger is volledig naar de wensen van de klant ontworpen en gebouwd. Zo beschikt de trailer over een aangepast stuursysteem zodat ook de moeilijk bereikbare renovatie adressen geleverd kunnen worden.

Op de nek van de oplegger kunnen 10ft containers geplaatst worden middels containervergrendelingen. Het kraanspoor is geschikt voor verrijdbare kranen.

Timmerman groep is in 1920 opgericht in Staphorst. In de loop der jaren heeft het familiebedrijf zich ontwikkeld tot een middelgroot distributiebedrijf dat internationaal opereert, met 80 tot 100 wagens op de weg.

Timmerman richt zich op transport en distributie en bouwlogistiek zowel nationaal als internationaal . De import en export concentreert zich met name in Duitsland en de Scandinavische landen.

Door de jarenlange ervaring in binnen- en buitenland kan Timmerman Transport de klant alle service en mogelijkheden bieden die je van een allround distributeur mag verwachten. Timmerman Transport is gecertificeerd conform de ISO 9001:2015 norm.

Foto's

  • Wezenberg
    Wezenberg

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,980
Diesel1,624

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions