Transport Online - DEBA Bedrijfswagens vanaf 1 januari IVECO Schouten

DEBA Bedrijfswagens vanaf 1 januari IVECO Schouten

DEBA Bedrijfswagens vanaf 1 januari IVECO Schouten
19-12-2019 11:36 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

KAPELLE/ETTEN-LEUR - Vanaf 1 januari aanstaande gaat DEBA Bedrijfswagens verder als IVECO Schouten. Deze naamsverandering volgt op de overname van DEBA Bedrijfswagens door IVECO Schouten in juli van dit jaar. De vestigingen in Kapelle en Etten-Leur gaan vanaf 2020 dus naar buitentreden onder de nieuwe naam.

Familiebedrijf IVECO Schouten timmert al een halve eeuw aan de weg. Ook DEBA Bedrijfswagens is een familiebedrijf dat sinds 1980 bestaat en bekend staat als een toonaangevende IVECO en Fiat Professional dealer in de regio Zeeland en West-Brabant.

Sterk collectief

Met de toevoeging van de DEBA Bedrijfswagens vestigingen bestaat IVECO Schouten nu uit twaalf vestigingen in Nederland. IVECO Schouten is een serieuze speler in de markt en niet meer weg te denken uit de branche. Door de samenvoeging van DEBA Bedrijfswagens en IVECO Schouten is een sterk collectief ontstaan.

De door DEBA opgebouwde specialismes zoals de verregaande specialisatie in campers, en de expertise op het gebied van carrosseriebouw en export van parts, worden dankbaar door IVECO Schouten omarmd en zullen verder uitgebouwd worden.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions