Transport Online - DSV Equipment opent nieuwe werkplaats in Venlo

DSV Equipment opent nieuwe werkplaats in Venlo

DSV Equipment opent nieuwe werkplaats in Venlo
18-12-2019 11:20 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

VENLO - In het afgelopen jaar is DSV Equipment snel gegroeid in hun capaciteit voor reparatie en onderhoud van trailers in Scandinavië en Midden-Europa. Naast de opening van een werkplaats in de omgeving van Stockholm (Skogås) verdubbelde het ook de capaciteit van de werkplaats in Göteborg. Volgens DSV is de uitbreiding essentieel om aan de groeiende vraag van bestaande klanten te voldoen en meer kansen te creëren voor het bedienen van nieuwe klanten.

Flemming Steiness, directeur van DSV Equipment, zegt: "Met een nieuwe goed uitgeruste werkplaats, ditmaal in Venlo, versterken we onze positie in Centraal-Europa en creëren we meer mogelijkheden om de productiviteit en beschikbaarheid van onze eigen maar ook externe vloten te verhogen".

DSV Equipment is een officiële servicepartner van Schmitz, Krone en Dhollandia en zijn specialisten in het onderhoud en de reparatie van trailers inclusief APK, chassisrichtlijnen, carrosserie etc. De werkplaatsen zijn beschikbaar voor alle vervoerders en bedrijven met hun eigen commerciële vloot kunnen ook profiteren van de uitgebreide ervaring van DSV in het onderhouden en repareren van hun eigen trailers. DSV Equipment is ook een directe leverancier van vrachtwagen- en trailerbanden van het bandenmerk Westlake.

De nieuwe werkplaats bevindt zich aan de Celsiusweg 15 in Venlo dichtbij de grens met Duitsland. De werkplaats is uitgerust met 7 rijstroken inclusief een APK station en is milieuvriendelijk en energiezuinig met zonnepanelen en speciaal HR ++ glas. De Roadside Assistance-eenheid is 24/7 beschikbaar voor on-site onderhoud en reparatie en het afhandelen van breakdowns binnen een gebied van 200 kilometer van de werkplaats locaties. Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions