Peinemann breidt vloot uit met drie nieuwe Nooteboom hoogwerker semidiepladers

Peinemann breidt vloot uit met drie nieuwe Nooteboom hoogwerker semidiepladers
18-12-2019 11:13 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

HOOGVLIET - Peinemann uit Hoogvliet is al decennia lang een trouwe klant van Nooteboom. Het wagenpark bevat veel hydraulisch gestuurde Nooteboom MCO en Manoovr semidiepladers, die vooral worden ingezet voor het vervoer van kraandelen en hoogwerkers. De nieuwste aanwinst zijn drie uitschuifbare hoogwerker semidiepladers, type MCO-48-03V, met hydraulische heftafel voor laden op de zwanenhals.

De semidiepladers zijn uitgerust met allerlei opties, speciaal gericht op het vervoer van hoogwerker materieel. In de loop van volgend jaar komt daar nog een 6-assige Manoovr bij.

Een van de nieuwste 3-assige Hoogwerkers semidieplader is bestemd voor de 18-jarige chauffeur Dion Mieremet. Hij neemt het stokje over van zijn grootvader John de Hees, die ruim 28 jaar bij Peinemann in dienst is geweest. Al van kleins af aan ging Dion met zijn opa mee, die hem alle fijne kneepjes van het vak heeft geleerd zoals het laden en lossen van machines en het veilig zekeren van de lading.

Met zijn 70 jaar kon John al langere tijd van zijn pensioen genieten, maar hij heeft er bewust voor gekozen om langer bij Peinemann te blijven totdat kleinzoon Dion zover was om zijn functie als chauffeur over te nemen.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,793
Diesel1,485

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden