Transport Online - Vos Transport neemt failliet Abr. de Haan Logistics over

 


Vos Transport neemt failliet Abr. de Haan Logistics over

Vos Transport neemt failliet Abr. de Haan Logistics over
18-12-2019 09:34 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

DEVENTER/ALBLASSERDAM - Vos Transport B.V. uit Deventer heeft overeenstemming bereikt over de overname van Abr. De Haan Logistics uit Alblasserdam. Dit is samen met de overname van internationaal Transportbedrijf Claessens uit Schimmert de tweede overname van dit jaar door het bedrijf uit Deventer. Op dinsdag 19 november werd Abr. de Haan failliet verklaard.

Het bedrijf uit Alblasserdam is een echt familiebedrijf. Een persoonlijke benadering en oplossingsgerichte manier van werken zijn belangrijke waardes binnen het bedrijf en dit geldt ook voor het familiebedrijf uit Deventer. Het bedrijf is gespecialiseerd in het transport van zowel complete als deelladingen en dit sluit naadloos aan bij de activiteiten van Vos. Daarnaast biedt de Haan met een warehouse van 16.000m2 de mogelijkheid voor warehousing van food (bio) en non-food. Dit voor zowel droog als gekoelde producten en daarnaast biedt het bedrijf Value Added Services.

Vos is met de vestigingen in Deventer en Ittervoort sterk vertegenwoordigd in de Benelux en Duitsland wat de hoofdlanden voor de Haan zijn.

"Wij denken dan ook een toegevoegde waarde / service te kunnen leveren aan de huidige klanten van de Haan. Verder kunnen de huidige klanten van de Haan profiteren van de stabiele netwerken en service die wij als bedrijf door heel Europa bieden. Met de extra diensten die het bedrijf uit Alblasserdam biedt is het bedrijf dan ook een erg mooie aanvulling op ons bedrijf", aldus Jules Menheere, Managing Director van Vos.

Menheere is ook erg blij dat hij een groot deel van het personeel de mogelijkheid kan bieden om te blijven en hoopt dan ook dat de meesten daar gebruik van zullen maken.

Vos beschikt over één van de modernste wagenparken van Europa. De wagens van Vos zijn allemaal volgens de laatste euronormeringen ( Euro 6 ) en daarvan dan weer de jongste generatie. Vos is tevens heel actief op het gebied van duurzaamheid en CO2 besparingen. Het bedrijf loopt al sinds jaar en dag voorop op dit gebied en heeft al het certificaat voor de derde Lean en Green Star ontvangen en verwacht de Award op korte termijn te behalen. Verder houdt Vos zich onder meer bezig met Talking Traffic en Waterstof. Naast vervoer over de weg biedt Vos haar klanten ook vervoer via andere modaliteiten ( spoor en water ). Zo zal het bedrijf in 2021 in Deventer in samenwerking met BCTN een container terminal openen.

Vos heeft vestigingen in Deventer, Groningen, Ittervoort en sinds vandaag dus ook in Alblasserdam. Met een financieel gezonde balans heeft het bedrijf de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt en is het wagenpark uitgegroeid tot een vloot van 400+ trekkende eenheden. Door de jarenlange expertise in diverse sectoren vervult Vos een belangrijke schakel in de toeleveringsketen van veel gerenommeerde opdrachtgevers. Hierbij streeft het bedrijf er altijd naar haar klanten de meest optimale service te bieden. Vos is gespecialiseerd in transporten van en naar Groot Brittannië, de Benelux, Duitsland, Frankrijk en geheel Scandinavië.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,589
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden