Transport Online - Koning bezoekt radiostudio’s in Hilversum

Koning bezoekt radiostudio’s in Hilversum

Koning bezoekt radiostudio’s in Hilversum
17-12-2019 10:04 | Binnenland | auteur ANP

HILVERSUM - Koning Willem-Alexander brengt dinsdagochtend een werkbezoek aan de radiostudio’s van de NPO in Hilversum. Aanleiding voor het bezoek van de koning is het honderdjarig bestaan van de Nederlandse radio.

Willem-Alexander werd bij aankomst op het Mediapark begroet door voorzitter Shula Rijksman van de Raad van Bestuur van de NPO en directeur Jurre Bosman van NPO Audio.

De koning sprak daarna met radiomakers al Frits Spits, Ruud de Wild en Lara Rense over het belang en de taak van de publieke radio, maar ook over de geschiedenis en de toekomst van het medium.

Te gast in uitzending

Koning Willem-Alexander neemt tijdens zijn werkbezoek aan het 'Radiohuis’ op het Mediapark een kijkje in de studio’s van NPO Radio 1 (nieuws en actualiteiten), NPO Radio 2 (infotainment voor de hele familie), NPO 3FM (alternatieve popmuziek), NPO Radio 4 (klassieke muziek), NPO Radio 5 (gericht op ouderen) en NPO FunX (urban muziek).

Rond 11.00 uur is Willem-Alexander te gast in de Radio 2-uitzending Aan de Slag en blikt hij met presentator Bart Arens live op de radio terug op zijn werkbezoek.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 3 mei t/m zondag 9 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,532

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen