Transport Online - Uitspraak zaak Bridget Maasland en Privé op 20 december

 


Uitspraak zaak Bridget Maasland en Privé op 20 december

Uitspraak zaak Bridget Maasland en Privé op 20 december
12-12-2019 11:18 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - De rechter doet op 20 december uitspraak in het korting geding dat Bridget Maasland heeft aangespannen tegen Privé. De presentatrice was donderdagochtend samen met haar vriend André Hazes in de rechtbank aanwezig.

Bridget stapte naar de rechter nadat het blad recent schreef dat André en Bridget, die sinds vorige maand samen zijn, al in 2014 het bed hadden gedeeld op de bruiloft van Patty Brard. Dat klopt volgens de presentatrice niet. "Er is een zoen geweest, misschien zelfs een heftige zoen. Maar ik zweer op mijn kind dat er verder niets gebeurd is", verklaarde Bridget in de rechtbank. Ze eist een schadevergoeding van 7500 euro en rectificatie van het artikel.

Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds zegt twaalf bronnen te hebben die het koppel hebben gezien, waarvan er drie met naam en toenaam een schriftelijke verklaring hebben gegeven. Zijn advocaat stelt daarom dat een vordering onrechtmatig is. Santegoeds is bereid "om heel ver te gaan" en al zijn bronnen als getuigen op te roepen indien dit nodig is, reageerde hij na afloop.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,589
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden