Transport Online - André Hazes en Privé schikken in zaak cover met zoontje

André Hazes en Privé schikken in zaak cover met zoontje

André Hazes en Privé schikken in zaak cover met zoontje
11-12-2019 13:52 | Showbizz | auteur Redactie

AMSTERDAM - André Hazes en weekblad Privé hebben de zaak rond de cover met Andrés zoontje afgehandeld. Dat heeft Royce de Vries, de advocaat van de zanger, woensdag bevestigd.

André klaagde het blad aan om de recente omslag met daarop een foto van het 3-jarige jongetje met daarbij de tekst 'Kleine jongen. Hoe leg je hem dit uit', doelend op de recente breuk tussen André en Monique en de nieuwe relatie van de zanger met Bridget Maasland. Hoofdredacteur Evert Santegoeds verdedigde de omslag in eerste instantie, maar ze zijn er nu toch uit gekomen.

"Hoewel André Hazes en zijn ex-partner Monique wel iets gewend zijn als het gaat om media-aandacht en dientengevolge veel over hun kant laten gaan, was de coverfoto van hun zoontje André jr. met begeleidende kopteksten in hun ogen grensoverschrijdend en weigerden zij dit te accepteren. Hoewel weekblad Privé aanvankelijk de coverkeuze verdedigde, is de directie/hoofdredactie na correspondentie en contacten met ons kantoor uiteindelijk tot een ander inzicht gekomen", aldus De Vries.

Santegoeds heeft spijt betuigd in een column en daarnaast heeft Privé een bedrag overgemaakt aan FKK Animal Rescue op Bonaire. "Over de hoogte van het bedrag worden geen mededelingen gedaan. De zaak is hiermee afgesloten."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,665
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions