Transport Online - Kluitmans Trailers, Cranes & Equipment failliet verklaard

Kluitmans Trailers, Cranes & Equipment failliet verklaard

Kluitmans Trailers, Cranes & Equipment failliet verklaard
11-12-2019 12:09 | Faillissementen | auteur Redactie

BERKEL-ENSCHOT - Op dinsdag 10 december is Kluitmans Trailers, Cranes & Equipment BV failliet verklaard. Op dezelfde dag werden nog drie bv's uit dezelfde groep failliet verklaard te weten Cranes & Supplies Holding BV, Grab & Lift BV en KHC BV.

Volgens curator mr. T. Schravers werken er in totaal bij alle bv's circa 35 werknemers.

De oorzaak voor het faillissement is in dit vroege stadium nog niet bekend. Er  wordt op dit moment niet doorgewerkt. Wel gaat de curator de komende dagen kijken of werkzaamheden weer opgestart kunnen worden en of er een doorstart gemaakt gaat worden.

Kluitmans Trailers, Cranes & Equipment BV oftewel TCE Is ontstaan uit het samengaan van Kluitmans Haaren en Kluitmans Budel. Het bedrijf werd in 1986 opgericht door Theo en Karin Kluitmans. De klanten, hoofdzakelijk bouwmaterialenvervoerders, konden vanaf het begin terecht voor de reparatie aan hun oplegger, kranen, klemmen en pallethaken.

Al vrij snel na de oprichting begon Kluitmans met de productie van de Kluitmans gevelstenentang. Steeds meer klanten wisten door met name deze gevelstenentang hun weg te vinden naar het Brabantse Haaren. Ook in het buitenland werd Kluitmans een begrip. Kluitmans groeide hierdoor al snel uit tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van verkoop en reparatie van transportmiddelen voor het vervoer van bouwmaterialen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,744
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions