Clicky


Papro Nieuwegein breidt uit op bedrijvenpark Het Klooster

Papro Nieuwegein breidt uit op bedrijvenpark Het Klooster
11-12-2019 11:05 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

NIEUWEGEIN - Het bedrijf Papro tekent voor een perceel bouwgrond van 4.719 m2 op bedrijvenpark Het Klooster. De leverancier van producten voor transport en opslag van goederen kiest voor een nieuw bedrijfspand om uit te kunnen breiden. De heer Van der Horst, directeur van Papro en wethouder Ellie Eggengoor van Economische Zaken zetten de handtekening onder de koopovereenkomst.

"We hebben als bedrijf gekozen voor Het Klooster, omdat het past bij onze wens om vanuit centraal Nederland onze klanten te kunnen bedienen. Daarbij speelt het groene karakter en de perfecte aansluiting op de omliggende snelwegen ook een belangrijke rol. Daarmee maakt Het Klooster ons perfecte plaatje voor groei in de toekomst compleet", aldus de heer Van der Horst.

Wethouder Ellie Eggengoor: "Met de komst van Papro op Het Klooster zien we wederom een onderneming gelieerd aan logistiek en transport. Dit maakt de economische positie van Het Klooster sterker en ook dat is goed voor de ondernemers die zich er vestigen."

De bouw van het bedrijfspand op Het Klooster start in januari 2020, de oplevering wordt verwacht in het tweede kwartaal van het nieuwe jaar. Dan verhuist de onderneming van bedrijventerrein Plettenburg naar Het Klooster.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel1,956

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions