Duits transportbedrijf Martin Wismans Gmbh failliet

Duits transportbedrijf Martin Wismans Gmbh failliet
25-11-2008 19:58 | Faillissementen | auteur de redactie
DAMWOUDE/NETTETAL-KALDENKIRCHEN - Voor het net over de grens gevestigde transportbedrijf Martin Wismans Gmbh is faillissement aangevraagd. Dit heeft de curator de Heer Wolf dinsdagavond tegenover Transport Online bevestigd. Wismans is vooral actief in het transport van staal, papier en gevaarlijke stoffen waaronder chemische grondstoffen.

Maandag werd Transport Online benaderd door een transportbedrijf uit het Zuiden des lands dat andere transporteurs wilde waarschuwen voor dit bedrijf. Wismans zou in diepe finacieële problemen verkeren en zijn betalingsverplichtingen niet nakomen. Ook het bedrijf dat ons benaderde was een van de gedupeerden. Nazoekwerk van redacteur Marcel van der Voort van Transport Online heeft inderdaad boven tafel weten te krijgen dat het bedrijf op het randje van faillissement verkeerd.

Voor Wismans, die al sinds 1936 actief is, rijden nogal wat Nederlandse charters. Tevens heeft het bedrijf een vestiging in het Franse Roncq. Of deze vestiging ook haar deuren moet sluiten is nog niet bekend evenals wanneer het faillissement uitgesproken wordt en hoeveel ontslagen er zullen gaan vallen. Dit zal naar verwachting later deze week bekend worden.

(c)Transport Online


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 20 mei t/m zondag 26 mei

Alle Rijverboden