Transport Online - Jeroen Pauw stopt over twee weken met talkshow

Jeroen Pauw stopt over twee weken met talkshow

Jeroen Pauw stopt over twee weken met talkshow
09-12-2019 13:45 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Jeroen Pauw stopt met zijn talkshow. Het programma wordt nog twee weken uitgezonden. Daarna gaat hij andere dingen doen. "Zonder tafel of met tafel maar dan niet in een studio. Andere gesprekken en reportages met iets meer lengte en diepte dan het gesprek van de dag en de waan van de week", schrijft Pauw op Instagram.

Pauw heeft sinds 2006 een latenighttalkshow. Aanvankelijk presenteerde hij die samen met Paul Witteman, maar sinds 2014 doet Pauw alleen de presentatie. "Dit alles zou niet bestaan als er niet naar gekeken werd. Dus dank allen die keken en kijken en hopelijk blijven jullie dat nog ff doen", aldus Pauw.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#afscheid #pauw de komende twee weken blijft het doek van de tafel maar daarna valt het echt. Ik ga in 2020 andere dingen doen, zonder tafel of met tafel maar dan niet in een studio.. andere gesprekken en reportages met iets meer lengte en diepte dan het ‘gesprek van de dag’ en de ‘waan van de week’. Daar heb ik heel veel zin in, maar ik verheug me ook op de laatste twee weken Pauw, een programma dat ik met zoveel liefde en plezier maak samen met een heerlijke ambitieuze redactie, in een vrolijke sfeer, mede dankzij al die goede gasten die elke dag weer de moeite nemen om aan te schuiven. Maar dit alles zou niet bestaan als er niet naar gekeken werd. Dus dank allen die keken en kijken en hopelijk blijven jullie dat nog ff doen 😊

Een bericht gedeeld door Jeroen Pauw (@pauwjeroen) op

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 10 mei t/m zondag 16 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,900
Diesel1,524

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen