Transport Online - Hartman Expeditie en Brinkman Trans Holland gaan fuseren

Hartman Expeditie en Brinkman Trans Holland gaan fuseren

Hartman Expeditie en Brinkman Trans Holland gaan fuseren
09-12-2019 13:30 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

POELDIJK/EMMEN - Hartman Expeditie zal met ingang van 1 januari 2020 haar krachten formeel gaan bundelen met Brinkman Trans Holland.

Hartman Expeditie en Brinkman Trans Holland zijn beiden gespecialiseerd in geconditioneerde (groupage) transporten naar Scandinavië, waarbij Hartman voornamelijk de Deense markt bedient en Brinkman de Zweedse. Beide bedrijven rijden ook veel op Noorwegen.

Ronald Hartman: "Michael Brinkman en ik kennen elkaar al jaren en onze logistieke activiteiten sluiten naadloos op elkaar aan. Op dit moment gebeurt er erg veel in onze sector en is samenwerking en/of schaalvergroting belangrijk om op een goede en verantwoorde wijze onze klanten te kunnen blijven bedienen. De samenwerking met Brinkman Trans Holland garandeert een mooie en succesvolle toekomst voor beide bedrijven."

Dankzij deze samenwerking zullen beide organisaties hun operatie veel efficiënter in kunnen richten.

"We hebben er voor gekozen alle medewerkers van beide bedrijven onder te brengen in het nagenoeg nieuwe kantoor van Hartman Expeditie in Nieuw Amsterdam."

De beide merken, Hartman Expeditie en Brinkman Trans Holland, blijven ongewijzigd bestaan, maar in het licht van deze samenwerking is er een nieuw bedrijf opgericht van waaruit Brinkman Trans Holland al haar activiteiten zal laten plaatsvinden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,836
Diesel1,505

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions