Clicky

 
Transport Online - 7.000ste vrachtwagen voor Girteka Logistics

7.000ste vrachtwagen voor Girteka Logistics

7.000ste vrachtwagen voor Girteka Logistics
09-12-2019 09:58 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

VILNIUS - Girteka Logistics heeft haar 7.000ste vrachtwagen toegevoegd aan haar vloot. In 2016 waren dit er nog 2.900. En de groei stopt hier nog niet. Girteka Logistics wil tegen 2021 10.000 vrachtwagens en 20.000 chauffeurs over de Europese wegen hebben rijden.

Het grootste merk in de vloot van Girteka is de Volvo FH. "We zijn erg trots dat een gloednieuwe Volvo FH de 7.000ste vrachtwagens is die aan Girteka Logistics wordt geleverd", zegt Roger Alm, president van Volvo Trucks.

"Dit is een bewijs van onze langdurige zakelijke relatie met Girteka waarbij we vrachtwagens met een laag brandstofverbruik, superieur bestuurderscomfort en ondersteunende diensten leveren die bijdragen aan een beter rendement op de investering en een duurzame toekomst voor een van Europa's grootste wegtransportbedrijven."

“We zijn zeer verheugd om deze ​​speciale Volvo FH-vrachtwagen te leveren aan de Girteka Logistics-vloot. Deze mijlpaaloverhandiging versterkt onze meer dan tien jaar durende samenwerking”, zegt Jarkko Aine, Managing Director bij Volvo Trucks Litouwen.

Foto's

 • Lelieveld Transport
  Lelieveld Transport
 • DHL
  DHL
 • CSE
  CSE
 • CSE
  CSE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden