Transport Online - Onbekende man ligt urenlang onderkoeld op bodem laadruimte vrachtschip [+foto]

Onbekende man ligt urenlang onderkoeld op bodem laadruimte vrachtschip

Onbekende man ligt urenlang onderkoeld op bodem laadruimte vrachtschip [+foto]
08-12-2019 10:55 | Incidenten | auteur Redactie

DEVENTER - [update 11:48 uur] Een tot nu toe onbekende man is zondagochtend gewond geraakt bij een val in de (lege) laadruimte van een vrachtschip, die enkele meters diep is. Vermoedelijk is de man al rond vier uur vannacht ten val gekomen, maar hij werd pas vanochtend gevonden door bemanningsleden op het schip dat in de IJssel lag.

In tegenstelling tot eerdere berichten van de hulpdiensten gaat het niet om een bemanningslid van het schip. De schipper laat weten dat het een voor hen onbekende man is. Wie de man wel is, hoe deze aan boord is gekomen en hoe hij ten val is geraakt, is nog niet duidelijk.

Hoe de man ten val is gekomen en vanaf welke hoogte hij is gevallen is niet bekend. De hulpdiensten rukten even voor 9:30 uur uit naar de Wellekade in Deventer, waar het schip lag aangemeerd, om te ondersteunen.

Volgens de brandweer was de man onderkoeld en was hij slecht aanspreekbaar, en is daardoor ook niet duidelijk hoe ernstig hij gewond is als gevolg van de val. Hij is door de brandweer en ambulancepersoneel gestabiliseerd op de bodem van de laadruimte en vervolgens met de kraan van het schip aan wal getakeld. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis in Deventer gebracht.

Of het schip tijdens het ongeval aan het varen was, of de hele nacht aan wal lag in Deventer, is niet bekend.

 Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,266

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions