Transport Online - Agenten maken selfie bij ingestorte grillroom Coevorden

Agenten maken selfie bij ingestorte grillroom Coevorden

Agenten maken selfie bij  ingestorte grillroom Coevorden
07-12-2019 23:08 | Binnenland | auteur ANP

COEVORDEN - Twee agenten hebben zaterdag in Coevorden selfies gemaakt voor de ingestorte grillroom. "Onacceptabel en niet zoals de politie hoort te handelen. De bewuste collega's zullen hier zeker op worden aangesproken", laat de politie Drenthe weten op Twitter.

Televisieprogramma Hart van Nederland heeft beelden van het voorval en meldt dat de selfies werden gemaakt terwijl de hulpdiensten nog bezig waren het vijfjarige jongetje onder het puin vandaan te halen.

Na een explosie stortte zaterdagmiddag in Coevorden het pand van een grillroom in. Het jongetje raakte bekneld onder het puin en kon pas na uren worden bevrijd. Zijn toestand is zorgwekkend. De oorzaak van de explosie is nog onbekend.

Half september doken er foto's op van het reanimeren van de neergeschoten ex-profvoetballer Kelvin Maynard. Die foto's waren gemaakt door brandweerlieden van de regio Amsterdam-Amstelland. Maynard overleefde de beschieting niet. De brandweermensen werden niet ontslagen maar wel volgden er interne disciplinaire maatregelen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions