Transport Online - Jan de Rijk Logistics neemt activiteiten A. van Overveld Transport over

Jan de Rijk Logistics neemt activiteiten A. van Overveld Transport over

Jan de Rijk Logistics neemt activiteiten A. van Overveld Transport over
05-12-2019 17:12 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ROOSENDAAL/ZEGGE - Jan de Rijk Logistics neemt per 6 januari 2020 de transportactiviteiten over van A. v. Overveld Transport uit Zegge.

A. v. Overveld Transport verzorgt distributie in de Benelux. Tevens inbegrepen bij de overname zijn de bestaande chauffeurs, trekkers en trailers.

De activiteiten van A. v. Overveld worden voortgezet binnen de Benelux operatie van Jan de Rijk Logistics.

Met de overname van deze activiteiten onderstreept Jan de Rijk Logistics haar verdere groei-ambities voor distributie binnen de Benelux.

Door de Benelux activiteiten van A. v. Overveld in te voegen in die van Jan de Rijk Logistics, ontstaat een uitgebreider netwerk waarvan de klanten op datum van overgang onmiddellijk gebruik kunnen maken.

Jan de Rijk Logistics beschikt over een moderne en diverse vloot van meer dan 1.000 voertuigen, meer dan 130.000m2 aan warehouses, en 27 vestigingen in 14 landen. Jan de Rijk Logistics heeft verspreid over Europa ongeveer 1.400 medewerkers in dienst.

A. van Overveld Transport is sinds juni 1967 actief in de transportsector. Het is een echt familiebedrijf, opgericht als eenmanszaak door de heer A.C.J. van Overveld en mevrouw A.J.A. van Overveld-de Rijk. Op 1 januari 1988 is dochter Petra van Overveld tot het bedrijf toegetreden als vennoot, waarna het bedrijf als v.o.f. verder is gegaan. Op dit moment heeft Petra van Overveld de dagelijkse leiding over het bedrijf, dat inmiddels bestaat uit ongeveer dertien medewerkers.

Foto's

  • C. van den Enden
    C. van den Enden
  • C. van den Enden
    C. van den Enden

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 10 mei t/m zondag 16 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,893
Diesel1,522

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen