Transport Online - Aanhoudingen tijdens roerige avond in Duindorp

Aanhoudingen tijdens roerige avond in Duindorp

Aanhoudingen tijdens roerige avond in Duindorp
03-12-2019 23:00 | Binnenland | auteur ANP

DEN HAAG - [update 23:35 uur] De politie heeft dinsdagavond in de Haagse wijk Duindorp vier aanhoudingen verricht, omdat de APV, de Algemeen Plaatselijke Verordening, werd overtreden. Meer informatie volgt woensdag, aldus de politie.

De rust is inmiddels grotendeels weergekeerd in de buurt waar de hele avond heel veel politie op de been was. Rond 23.00 uur waren er nog maar weinig jongeren op straat.

De politie hield controles op de toegangswegen richting Duindorp om te voorkomen dat mensen naar de wijk komen die daar niet thuishoren. Autoverkeer en scooterrijders die de wijk in wilden, werden tegengehouden en gecontroleerd.

In Duindorp is het al enkele dagen onrustig. Jongeren richtten vernielingen aan. Relschoppers gooiden maandag onder meer met stenen en vuurwerk naar de mobiele eenheid en staken afval en containers in brand. Maandag werden twaalf mensen aangehouden, onder wie zes jongeren. Een dag eerder waren dertien mensen aangehouden. Dinsdag deed de politie invallen in Duindorp.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,321

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions