Waarschuwing voor verkeer: mist en gladheid

Waarschuwing voor verkeer: mist en gladheid
30-11-2019 16:57 | Weer en Verkeer | auteur ANP

DEN HAAG - Verkeer moet zaterdagavond en -nacht rekening houden met "verraderlijke weersomstandigheden", meldt weerbureau Meteo Service. Er is kans op gladheid en slecht zicht.

Op de meeste plaatsen komt het tot lichte vorst met -1 tot -3 graden. Ook wordt mist of mogelijk dichte mist voorspeld, met name in het oosten, midden en noorden van het land. Volgens Weeronline kan het zicht regionaal minder dan 200 meter zijn. In het oosten van het land is code geel van kracht omdat daar lokaal sprake kan zijn van dichte mist, meldt het KNMI.

In het oosten van het land daalt de temperatuur het hardst; -4 is daar mogelijk volgens Weeronline. Ook op zondagochtend is mist of dichte mist mogelijk. Deze verdwijnt maar langzaam. Ook is er in de ochtend nog sprake van "verraderlijke gladheid".Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,463

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden