Nijhof-Wassink BVBA en D.V.M. Trans BVBA gaan samenwerken in België

Nijhof-Wassink BVBA en D.V.M. Trans BVBA gaan samenwerken in België
29-11-2019 19:19 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ANTWERPEN - De activiteiten van Nijhof-Wassink in België maken een positieve ontwikkeling door. "Het is daarbij van groot belang dat we een onberispelijke service aan onze klanten blijven bieden. Om vlotte communicatie met onze klanten en hun afnemers mogelijk te maken werken we straks vooral met Belgische chauffeurs en management. De lokale binding met de regio Vlaanderen is hierin voor onze klanten en onze medewerkers erg belangrijk. De samenwerking met D.V.M. Trans past bij onze ambities", Martin Schoemaker, General Manager Feed Logistics Nijhof-Wassink.

D.V.M. Trans is een bekende speler in de  landbouwsector in Vlaanderen. "Service staat ook bij hen helemaal boven aan. Een bewijs hiervan is dat ze in 2019 de winnaar waren van de Transport Gazellen prijs. Samen willen wij de veevoederfabrikanten in België nog beter ondersteunen. Door deze strategische samenwerking breiden wij het aantal standplaatsen, beschikbare vloot en het contact met de lokale markt nog verder uit."

"Deze samenwerking past bij onze strategie die wij in heel Europa toepassen, het samenwerken met andere transportpartners zit in ons DNA. Met het aanbieden van transport en planning geven we de klant niet alleen extra flexibiliteit en service, maar ook de zekerheid van transport en efficiency in kosten”, aldus Martin Schoemaker.

“Nijhof-Wassink investeert net zoals wij in de samenwerking met de klant en haar partners. Voor ons is dit een belangrijk item, waardoor we de handen inéén slaan. Hun visie en hun bedrijfscultuur stroken met die van ons, waardoor we kunnen spreken van een samenwerking op lange termijn. Hierdoor kunnen we nog dichter bij de klanten en hun afnemers komen, zodat we samen een onberispelijke service kunnen garanderen. Samen kunnen wij er alleen maar sterker uit komen”, aldus Vanoverberghe Dieter, zaakvoerder van D.V.M. Trans BVBA.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden