Nieuwe DAF CF FAQ 410 voor H. Nieboer Transport

Nieuwe DAF CF FAQ 410 voor H. Nieboer Transport
29-11-2019 16:55 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

SAPPEMEER - Recentelijk heeft H. Nieboer Transport een nieuwe DAF CF FAQ 410 in gebruik genomen. "Deze auto wordt bij ons ingezet voor het vervoer van (afval) containers ten behoeve van de wegenbouw. Ook voor bedrijven bij ons in de regio die containers op locatie hebben staan, denk aan kwekerijen en hoveniers bedrijven", licht Robert Gooijert de aankoop toe.

"Daarnaast zetten we deze auto zeven dagen per week drie keer per dag in bij een papierfabriek ( ESKA Hoogezand en Sappemeer ) voor het legen van diverse containers."

Vanwege bovenstaande is er gekozen voor een veelzijdige truck met een hoog laadvermogen ( 23 ton ) en een korte draaicirkel voor een 8x2. Hierbij is de keuze gevallen op een DAF FAQ. Huisdealer ESA was in staat dit voor H. Nieboer Transport te realiseren.

Voor de opbouw is gekozen voor een 27 tons kettinginstallatie van Transcom.

"Voor de veiligheid van onze chauffeurs hebben we daarnaast gekozen voor een afnet-installatie van VBK", besluit Robert Gooijert.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden