Transport Online - 35-jarige acteur en model Godfrey Gao overleden na tv-opnames Chase Me

 


35-jarige acteur en model Godfrey Gao overleden na tv-opnames Chase Me

35-jarige acteur en model Godfrey Gao overleden na tv-opnames Chase Me
27-11-2019 13:28 | Showbizz | auteur ANP

NINGBO - Model en acteur Godfrey Gao is woensdag overleden na opnames van het Chinese realityprogramma Chase Me. De Chinese tv-zender Zhejiang heeft in een statement laten weten dat de 35-jarige Gao is gevallen en buiten bewustzijn raakte tijdens een teamrace. Hij overleed later in het ziekenhuis aan een hartstilstand.

Godfrey Gao is in 1984 geboren in Taiwan, maar groeide op in Vancouver in Canada. Hij keerde in 2004 terug naar Taiwan om als model te gaan werken. Hij werd het eerste Aziatische model voor Louis Vuitton en verscheen als acteur in diverse films. Een bekende rol van hem is die van Magnus Bone in de Hollywoodfilm The Mortal Instruments: City of Bones, die in 2013 uitkwam.

Volgens Chinese media hoorde iemand in het publiek Gao nog roepen 'ik kan niet doorgaan', voor hij op de grond viel. Hij werd aanvankelijk gereanimeerd, maar artsen in het ziekenhuis in de Chinese stad Ningbo konden weinig meer doen. Zijn management heeft zijn dood bevestigd op sociale media. In de verklaring bedankt het management "alle fans die van Godfrey hielden".Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,582
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden