Clicky

 
Transport Online - Teleurstelling bij vakbonden over cao-voorstellen werkgevers TLN

Teleurstelling bij vakbonden over cao-voorstellen werkgevers TLN

Teleurstelling bij vakbonden over cao-voorstellen werkgevers TLN
26-11-2019 16:31 | Arbeidsvoorwaarden | auteur Redactie

UTRECHT - Op 26 november hebben de eerste gesprekken plaatsgevonden tussen de onderhandelingsdelegaties van TLN, VVT, FNV, CNV vakmensen en de Unie. De vakbonden hebben voor het eerst de voorstellen van TLN/VVT ingezien. De vakbonden melden dat zij teleurgesteld zijn en dat zij ze met grote verbazing hebben gelezen.

Uit de enquête die TLN zelf onder zijn leden heeft gehouden kwamen de volgende punten naar voren: “winst maken, behoud van personeel en aantrekkelijk maken voor nieuwe aanwas”. Dit komt op geen enkele manier terug in deze voorstellen. 

Binnenkort is de dag van de chauffeur, door TLN en VVT zelf mede-georganiseerd. Deze dag is bedoeld om de chauffeur in het zonnetje te zetten. De insteek van deze dag is om aan te geven dat de chauffeur een onmisbare schakel is, waardering verdient voor het vak dat hij of zij uitoefent. De door TLN/VVT nu gedane voorstellen staan haaks op de bedoeling van deze dag.

Verder op 17 december

Op 17 december zal de eerste inhoudelijke onderhandelingsronde gaan plaatsvinden. Uiteraard zullen wij ook hiervan weer informatie op onze website plaatsen om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te brengen en behouden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,369
Diesel2,098

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden