Transport Online - Erehaag van bulkwagens voor 50-jarig jubileum van collega-chauffeur Harry Kamphorst [+foto]

Erehaag van bulkwagens voor 50-jarig jubileum van collega-chauffeur Harry Kamphorst

Erehaag van bulkwagens voor 50-jarig jubileum van collega-chauffeur Harry Kamphorst [+foto]
22-11-2019 17:20 | Transport | auteur Redactie

DELDEN - Vandaag, vrijdag 22 november, is bulkwagenchauffeur Harry Kamphorst, werkzaam bij ForFarmers Nederland, letterlijk in de schijnwerpers gezet. De 65-jarige chauffeur viert zijn 50-jarig dienstjubileum bij ForFarmers en is door zijn collega-bulkwagenchauffeurs met een erehaag van bulkwagens op zijn thuisbasis onthaald. Op het terrein van de productielocatie van ForFarmers in Delden stonden tientallen wagens hem op te wachten om het jubileum te vieren.

“We vieren een uniek jubileum! Harry is 50 jaar in dienst én gaat nog niet met pensioen. Hij is als 15-jarige jongen in 1969 begonnen bij veevoerproducent Van den Born in Terschuur, een van de rechtsvoorgangers van ForFarmers. Via de verschillende overnames is hij uiteindelijk bij ForFarmers in dienst gekomen. We zijn vereerd dat we dit jubileum met Harry mogen vieren en wensen hem van harte proficiat”, licht Theo Horbach, directeur Operations ForFarmers Nederland toe over het jubileum van Harry Kamphorst.

Chauffeur in hart en nieren

Harry is chauffeur in hart en nieren, heeft altijd op de vrachtwagen of bulkwagen gereden. Dit heeft hij voor verschillende diersectoren en verschillende standplaatsen gedaan. Zo heeft hij onder andere in België in zijn tijd bij Trouw Nutrition concentraten vervoerd. Voor Pavo reed hij grondstoffen op de vrachtwagen, nu rijdt hij al jaren op de bulkwagen voor ForFarmers.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 3 mei t/m zondag 9 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,532

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen