Grote brand verwoest honderden caravans in Oeffelt

Grote brand verwoest honderden caravans in Oeffelt
22-11-2019 09:30 | Binnenland | auteur ANP

OEFFELT - [update 12:45 uur] Honderden caravans, oldtimers en andere voertuigen zijn vrijdag verwoest bij een grote brand in een loods in het Brabantse Oeffelt. Een politiewoordvoerder spreekt van een drama voor de eigenaars.

De caravanstalling van zo’n 16.000 vierkante meter telde zo’n duizend plaatsen. Er stonden volgens de politiewoordvoerder vooral caravans, maar ook oldtimers en andere voertuigen. "Het is een vreselijk drama voor mensen die er hun caravan hadden staan waarmee ze altijd op vakantie gingen, of een oldtimer waaraan ze hebben geknutseld."

De brand aan de Dorpsstraat is inmiddels onder controle. De loods en de inhoud moeten als verloren worden beschouwd, zegt de woordvoerder. Niemand is gewond geraakt. Ook zijn er geen bijzondere gevaarlijke stoffen als asbest vrijgekomen. In de omgeving is onder meer roet neergeslagen. Mensen kunnen hun auto volgens de zegsman gewoon wassen met water en zeep.

Bij de brand kwam veel rook vrij, maar inmiddels is de rookontwikkeling minimaal. Waardoor de brand is ontstaan, is nog onduidelijk.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,463

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden