Zes nieuwe DAF CF FT 410 voor BMN Bouwmaterialen

Zes nieuwe DAF CF FT 410 voor BMN Bouwmaterialen
21-11-2019 13:31 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BOLSWARD - Bedrijfswagen Service Friesland mocht van zes nieuwe DAF CF FT 410 trekkers de sleutels overhandigen aan BMN Bouwmaterialen. De veelzijdige DAF CF 410 is stil en zuinig wat opnieuw bijdraagd voor een schoner milieu. Want wie ziet BMN dagelijks niet rijden met zware bouwmaterialen door heel Nederland. Alleen nu met een nieuw exterieurdesign. En met een nieuw interieur dat het comfort voor de chauffeur op een nog hoger niveau tilt.

De zes nieuwe DAF CF FT 410 trekkers zijn uitgevoerd met Sleeper Cab, een mechanische cabine-ophanging en ergomische dakspoiler en fenders. Werklampen kunnen via een aparte schakelaar aangestuurd worden vanuit de cabine. Daarnaast zijn voor het bouw- werkverkeer 2 zwaailampen en led flitsers opgebouwd. De cabine is gespoten in de BMN huiskleur, waar boven het DAF logo het websiteadres BMN.NL duidelijk zichtbaar is.

De kleurafwerking van het cabine interieur is Dark Sand met als decoratiekleur Black Rock. En wanneer de chauffeur de cabine binnen stapt voelt de Luxury Air chauffeursstoel zeer goed aan. Met daarnaast een comfortabele Automatische temperatuurregeling met airco.

In de zes nieuwe DAF CF FT 410 trekkers zijn een Universele Fleet Management Systeem Connector toegepast Met hierbij voor de communicatie een Truck Phone. Verder is gekozen voor een Adaptive Cruise Control met FWS en AEBS. Met Driver Performance Assistent om iedere chauffeur optimaal te laten presteren.

Voor de veiligheid en beveiliging bezit de DAF CF een Lane Departure Warning Systeem.

Een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC) is een elektronisch actief veiligheidssysteem dat de bestuurder helpt de beheersing over zijn voertuig te behouden bij kritische manoeuvres. Zoals bij plotseling uitwijken om een obstakel te vermijden of bij krachtig sturen in een onverwacht krappe bocht.

De DAF CF FT 410 is uitgevoerd met een MX-11 motor met een Euro 6 uitlaatemissie. Met hierbij een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen en handbediening Full-versie.

BMN Bouwmaterialen heeft in totaal 81 vestigingen verspreid over geheel Nederland. En heeft alles te bieden wat met de bouw van uw huis of uw bedrijf te maken heeft. Daarnaast heeft BMN ook alles voor het interieur, van een badkamer tot aan een keuken.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,463

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden