Zeker vijfendertig mensen zonder werk na faillissement ISE Trucking

Zeker vijfendertig mensen zonder werk na faillissement ISE Trucking
24-11-2008 15:15 | Faillissementen | auteur de redactie
ROTTERDAM - “Nu ISE Trucking Rotterdam Hoogvliet failliet is zijn de activiteiten maandag 24 november gestaakt. Het bedrijf is aan twee Rotterdamse partners verkocht. Het gaat om GTO Transporten B.V. en stukvervoerder Sluyter B.V”, meldt curator Jeroen Princen van Ploum, Lodder en Princen in de havenstad. In elk geval vijfendertig personeelsleden hebben geen werk meer.

“Er zijn nog enkele trucks waarvoor wij een koper moeten vinden. Vanwege het faillissement is iedereen ontslagen. Niet alle medewerkers zijn verzekerd van ander werk. Van de zestig personeelsleden krijgen tussen de twintig en vijfentwintig personen een baan bij de nieuwe eigenaars.

De hoofdreden van het faillissement is het stoppen van het krediet door de Rabobank. Daar doe ik nog verder onderzoek naar”, aldus Jeroen. De failliete eigenaar klaagde over ‘lijken in de kast’ nadat hij het bedrijf had overgenomen van de huidige eigenaar van Beukers en Jurling in Bergschenhoek. “Er loopt hierover een gerechtelijke procedure tussen de failliete en toenmalige eigenaar”, erkent de curator.

“Vorige week hebben een aantal chauffeurs van ISE Trucking doorgewerkt. Vlak voor het weekeinde had ik in kaart dat twee bedrijven een en ander zouden overnemen. Die nemen de opdrachten die er zijn over en voeren ze ongewijzigd uit. De klanten zijn uiteraard van de kwestie op de hoogte. Ik ga er vanuit dat de personeelsleden die bij de andere bedrijven mogen werken, direct aan de slag gaan en de lopende opdrachten uitvoeren”, besluit Jeroen Princen.

(c)Transport Online – Marcel van der Voort


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 20 mei t/m zondag 26 mei

Alle Rijverboden