Youp van 't Hek onwel door 'klein medisch dingetje'

Youp van 't Hek onwel door 'klein medisch dingetje'
17-11-2019 19:18 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Cabaretier Youp van 't Hek werd onlangs onwel "door een klein medisch dingetje dat even niet goed ging". Dat zei hij zondag tegen Shownieuws. Ruim twee weken geleden werd een voorstelling in het Oude Luxor Theater in Rotterdam afgelast, nadat hij op het podium onwel was geworden. Wat het precies is geweest wil hij niet zeggen.

"Bij anderen gebeurt zoiets gewoon in de achtertuin", zegt hij. "Het is schrikken als je voor een volle zaal staat en je voelt opeens de energie uit je lijf weglopen. Maar nu gaat het weer goed."

Het is niet de eerste keer dat de cabaretier onwel is geworden tijdens een voorstelling. Eind december 2015 onderging Van 't Hek een zware hartoperatie nadat hij een aantal keren niet goed was geworden op het podium. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Aankomende week staat Van 't Hek opnieuw vier keer op het podium in Rotterdam.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,787
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden