Transport Online - Twee nieuwe DAF CF bakwagens voor GrainPlastics

Twee nieuwe DAF CF bakwagens voor GrainPlastics

Twee nieuwe DAF CF bakwagens voor GrainPlastics
15-11-2019 11:56 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

HOOGEVEEN - DAF dealer Sent Waninge heeft twee nieuwe DAF CF bakwagens met aanhanger afgeleverd aan GrainPlastics. Het betreft tweemaal een DAF CF410 FA Space Cab in Low Deck uitvoering. De opbouw en aanhanger zijn verzorgd door Karhof Compaan Carrosserieën.

DAF CF zijn uitgerust met de sterke MX 11 410 pk motor met de TraXon automatisch schakelende versnellingsbak. De trucks hebben moderne technieken aanboord en beschikken over een Silent Modus certificaat. Ze produceren minder geluid dan 71 dB(A) waardoor ze ook in de avonds, ’s nachts of in de vroege ochtend goederen mogen laden en lossen in gebieden waar een geluidsmaximum geldt.

GrainPlastics B.V. is gevestigd in Hoogeveen en in Leeuwarden en is een producent van kunststof leidingsystemen uit de grondstoffen PE, PP en PVC spuitgiet artikelen. PE en PP staan bekend als een kwalitatief hoogwaardige materialen die honderd procent recyclebaar zijn en voor een groot deel uit hergebruikt materiaal bestaan.

Bij GrainPlastics wordt gezorgd voor de productie van leidingen voor gas-, water-, elektra-, drainage- en rioleringssystemen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions