DHG verhuurt ruim 25.000 m2 in Breda aan Montapacking

DHG verhuurt ruim 25.000 m2 in Breda aan Montapacking
14-11-2019 17:23 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

BREDA - DHG heeft een nieuwe 10-jarige huurovereenkomst gesloten met Montapacking E-commerce Logistics voor de huur van 25.728 m² van het distributiecentrum aan de Zoete Inval 4 in Breda.

Montapacking startte begin 2018 in Breda met de huur van één unit van 6.145 m2. Binnen een jaar verdubbelde Montapacking haar capaciteit tot circa 12.000 m2. Per 1 januari 2020 breidt Montapacking nogmaals uit met 13.418 m² bedrijfsruimte en 640 m² kantoorruimte, waarmee de totale huur uitkomt op 25.728 m². DHG en Montapacking tekenden een volledig nieuwe 10-jarige huurovereenkomst.

Het distributiecentrum aan de Zoete Inval 4 in Breda is recent volledig door verhuurder gerenoveerd. Met een vrije hoogte van 12,70 meter, een vernieuwde ESFR sprinkler installatie en nieuwe LED verlichting voldoet het warehouse weer aan alle moderne eisen. Daarbij is het distributiecentrum gezien de ligging en het grote aantal vernieuwde loadingdocks zeer geschikt voor de e-commerce fulfilment activiteiten van Montapacking.

Montapacking bestaat sinds 1999 en verzorgt inmiddels de logistiek voor meer dan 650 webwinkels. Daarmee behoort zij momenteel tot één van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Nederland. Er wordt gewerkt vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses in Nederland. Montapacking kiest voor uitbreiding van de samenwerking met DHG vanwege de proactieve houding en de mogelijkheden die DHG als verhuurder biedt om de groeiambitie van Montapacking te faciliteren.

Na de uitbreiding van Montapacking is het distributiecentrum volledig verhuurd. Daarmee zet DHG een grote stap in de optimalisatie van de huur van de bestaande portefeuille. De leegstand in die bestaande portefeuille is na de verhuur aan Montapacking gezakt tot onder de één procent.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,783
Diesel1,464

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden