Transport Online - De Palletcentrale Groep B.V. neemt Hergé Pallets over

De Palletcentrale Groep B.V. neemt Hergé Pallets over

De Palletcentrale Groep B.V. neemt Hergé Pallets over
14-11-2019 13:22 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

MIDDENMEER - Hergé Pallets, gevestigd in Oudkarspel, is overgenomen door de Palletcentrale Groep B.V.

Hergé pallets is al vele jaren zelfstandig actief met het in- en verkopen van gebruikte pallets. De activiteiten van het bedrijf worden nu ondergebracht bij Palletcentrale Noord-Holland.

Dit onderdeel van de Palletcentrale Groep is logistiek zeer gunstig gesitueerd langs de A7 op bedrijvenpark Agriport in Middenmeer. De werkzaamheden van Hergé passen naadloos bij de bedrijfsvoering van Palletcentrale Noord-Holland.

Via deze overname wil de Palletcentrale haar leidende marktpositie in de regio Noord-Holland verder uitbreiden. “Uitbreiding, groei en optimale logistieke processen zijn belangrijke thema’s in de hedendaagse palletbranche. Op dit moment hebben we vijf locaties en zijn we marktleider in de Benelux op het gebied van gebruikte en nieuwe pallets”, aldus commercieel directeur Frank Bennemeer.

Het bedrijf viert dit jaar haar 50-jarig bestaan, het hoofdkantoor is gevestigd in Moerdijk. Het bedrijf heeft verder vestigingen in Helmond, Middenmeer, Sas van Gent en Rotterdam. De Palletcentrale Groep verkoopt per jaar 6 miljoen pallets in de Benelux.Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,296

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions