Aan Action hangt prijskaartje van 10 miljard

Aan Action hangt prijskaartje van 10 miljard
14-11-2019 13:21 | Algemeen | auteur ANP

LONDEN - De almaar groeiende prijsvechter Action blijkt ruim 10 miljard euro waard. Dat valt op te maken uit de halfjaarcijfers van de Britse investeerder 3i, die een meerderheid van de aandelen Action in handen heeft.

De waarde van Action werd vorig jaar nog geraamd op 6,5 miljard euro. Het huidige prijskaartje is berekend op basis van een transactie, waarbij een derde van de aandelen van Action overging van het ene fonds naar het andere fonds.

Action groeide de afgelopen jaren als kool en is goed voor een jaaromzet van meer dan 4,2 miljard euro. De keten heeft momenteel circa 1325 winkels in zeven landen en opent in rap tempo nieuwe filialen.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,787
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden