Man in Duivendrecht vermoedelijk doodgeschoten

Man in Duivendrecht vermoedelijk doodgeschoten
14-11-2019 10:14 | Binnenland | auteur ANP

DUIVENDRECHT - De man die begin vorige maand dood werd aangetroffen in een auto in Duivendrecht bij Amsterdam is waarschijnlijk om het leven gekomen door een misdrijf. Het 34-jarige slachtoffer was zwaargewond en overleed ter plekke. Hij had een schotwond en hoewel de politie aanvankelijk ook rekening hield met zelfmoord, lijkt het er nu toch op dat hij is doodgeschoten. Zijn kindje, dat op de achterbank zat, bleef ongedeerd.

Volgens de politie gaat het om een Egyptenaar die de laatste jaren in Amsterdam woonde en werkte als kapper in West. Hij was geen bekende van de politie.

Een voorbijganger zag de man op dinsdagmiddag 1 oktober op een parkeerplaats bij tuinpark Nieuw Vredelust aan de Buitensingel. Het slachtoffer zat bewegingsloos in zijn auto en er was geen contact met hem te krijgen. Daarop werd de politie gewaarschuwd. Hulpverleners hebben nog geprobeerd hem te reanimeren, maar dit mocht niet meer baten.

De politie is op zoek naar meer informatie over het schietincident, het mogelijke motief en het slachtoffer. Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag aandacht aan de zaak.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,767
Diesel1,452

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden