Clicky


Drie nieuwe Volvo FH trekkers voor Bouwheer Zeewolde

Drie nieuwe Volvo FH trekkers voor Bouwheer Zeewolde
14-11-2019 10:10 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

ZEEWOLDE - Afgelopen week nam Bouwheer Zeewolde drie nieuwe Volvo trekkers in gebruik, twee Volvo FH 4x2 420 pk trekkers en een Volvo FH 500 sleepasser.

Bouwheer komt van oudsher uit Woudenberg en is sinds 1997 gevestigd in Zeewolde, waar men dagelijks druk is met het onderhouden en repareren van getrokken materieel. De “core bussiness” echter is het op klant niveau klaarmaken van nieuwe trailers voor met name Schmitz Cargobull.

De relatie met Schmitz Cargobull dateert van 1986, en vandaag de dag worden er jaarlijks meer dan 1200 trailers door Bouwheer Zeewolde afgebouwd naar de gewenste specificatie van de eindgebruiker. Het transport naar deze eindgebruiker wordt veelal ook door Bouwheer verzorgd en zij doen dat behalve voor Schmitz, ook voor vele andere trailerfabrikanten, fleetowners, handelaren en bergingsbedrijven.

Voor deze activiteiten heeft Bouwheer dagelijks een 20 tal voertuigen onderweg, waarvoor ook deze nieuwe Volvo trekkers zullen worden ingezet. De trekkers zijn voorzien van de ruime Globetrotter XL cabines met lederen afwerking en onder andere I-Park Cool, Volvo’s slimme oplossing voor een goede nachtrust en een fitte chauffeur! “Investeren in comfort en veiligheid”, aldus Rob Bouwheer.

En Rob vervolgt: “Onze relatie met Harbers Trucks bestaat al sinds 2004 en dat heeft alles te maken met het feit dat Bouwheer Zeewolde en Harbers Trucks beide familiebedrijven zijn met korte communicatielijnen en een heldere dna waar service hoog in het vaandel staat. De samenwerking is goed en de trucks die we bij Harbers Trucks in Harderwijk afnemen voldoen ruimschoots aan wat wij van onze trucks verwachten, betrouwbaar, zuinig, comfortabel, veilig en prima te verkopen op het moment dat we ze willen vervangen.”

Foto's

  • DJMiddelkoop
  • OTT Liquid Solutions
  • OTT Liquid Solutions
  • OTT Liquid Solutions


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 22 mei t/m zondag 28 mei

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,972
Diesel1,656

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats