Transport Online - Donderdag overlast verwacht op Duitse wegen door protesterende boeren

Donderdag overlast verwacht op Duitse wegen door protesterende boeren

Donderdag overlast verwacht op Duitse wegen door protesterende boeren
13-11-2019 11:34 | Weer en Verkeer | auteur Redactie

HAMBURG - Donderdag willen duizenden Duitse boeren met hun tractoren in Hamburg op de bijeenkomst van de ministers van Milieu de aandacht vestigen op hun situatie en demonstreren tegen het milieu-, landbouw- en handelsbeleid. In het stadsgebied van Hamburg worden naar schatting ongeveer 4.000 trekkers verwacht.

Voor dit doel zullen tractoren vanuit alle delen van het kand naar het centrum van Hamburg rijden. Naar verwachting zal daarom ook op de wegen rondom Hamburg het aantal tractoren toenemen.

Een groep van ongeveer 400 tot 500 chauffeurs zal elkaar ontmoeten in het Landkreis Stade en dan tussen 08:00 uur en 09:00 uur over de rijksweg 111 en de rijksweg 73 in de richting van Hamburg rijden.

Ook een colonne van ongeveer 200 tractoren wordt verwacht op de B73 vanuit Harsefeld en Hornebrug die ook richting Hamburg zullen rijden.

Na het evenement in Hamburg zullen de tractoren eveneens in de avondspits voor vertragingen gaan zorgen.

De politie beveelt daarom aan dat alle andere weggebruikers zich aanpassen aan de naderende obstakels, meer tijd plannen voor hun rit van en naar Hamburg en de B73 zoveel mogelijk vermijden.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,743
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions