Clicky


GEBA Trans breidt wagenpark verder uit

GEBA Trans breidt wagenpark verder uit
13-11-2019 09:50 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

VENLO - Logistiek dienstverlener GEBA Trans heeft recentelijk haar eigen vloot uitgebreid. Met de bestelling van vijftien tautliners en vijf kastenwagens komt het totaal aantal eigen opleggers op 35 stuks. De nieuwe Schmitz Cargobull opleggers zijn in week 46 geleverd. Het is voor het eerst dat de Venlose onderneming de beschikking heeft over eigen kastenwagens. Alle tautliners zijn uitgevoerd met code XL certificering en zijn voorzien van een multi lock rail. De bestelling van de nieuwe opleggers ligt in lijn met de strategie om stapsgewijs het eigen wagenpark uit te breiden.

GEBA Trans heeft ruim 20 jaar ervaring in de (internationale) expeditiemarkt en opereert vanuit vestigingen in Venlo en Tilburg. Directeur Fred Spijksma is erg blij met de uitbreiding van het wagenpark: "Met de uitbreiding van ons eigen wagenpark kunnen we onze klanten nog beter bedienen en zijn we in staat ons serviceniveau te waarborgen. We spelen continu in op de ontwikkelingen in de markt en geloven in een combinatie van een sterk expeditie netwerk en onze eigen trailers."

GEBA Trans heeft vanaf 2017 besloten om met een eigen wagenpark te werken om zo in te kunnen spelen op de toenemende krapte in de markt en zodanig meer capaciteit aan haar klanten te kunnen bieden. "Daarnaast sluit de uitbreiding naadloos aan op de strategie van GEBA Trans waarbij we onze klanten op logistiek gebied willen ontzorgen. Tevens zijn we zo nog beter in staat om met onze klanten mee te denken en ze te voorzien van klant specifieke oplossingen", aldus Fred Spijksma.