Agenten gebeten en geschopt in Rotterdam

Agenten gebeten en geschopt in Rotterdam
12-11-2019 17:15 | Binnenland | auteur ANP

ROTTERDAM - Drie agenten zijn gebeten, geschopt en geslagen toen ze in Rotterdam afkwamen op een melding van geluidsoverlast. Een 54-jarige man, zijn zoon van 31 en diens vriendin (29) zijn aangehouden.

Buurtgenoten hadden de politie in de nacht van maandag op dinsdag gebeld omdat veel lawaai en geruzie klonk vanuit een woning aan de Koeweide. Agenten gingen er naar toe. Ze wilden het laten bij een waarschuwing, als het verder rustig zou blijven. Dat gebeurde echter niet. Vervolgens weigerde de man zich te legitimeren, waarna de agenten hem wilden aanhouden. Toen ging de Rotterdammer volgens de politie "vol in verzet".

Bij de worsteling die ontstond, waarbij een van de verdachten ook een agent van de portiektrap probeerde te duwen, zijn diverse klappen uitgedeeld. De agenten werden gebeten, geslagen en bespuugd en bedreigd. De agenten krijgen antibiotica en ondergaan bloedonderzoeken.

De zoon zit vast. De 54-jarige man en 29-jarige vrouw zijn op vrije voeten. Zij moeten zich op een later tijdstip voor de rechter verantwoorden.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,762
Diesel1,467

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden