Clicky

 
Transport Online - Nederlandse vrachtwagenchauffeur opgepakt in Groot-Brittannië vanwege drugssmokkel in bevroren vlees [+foto's]

Nederlandse vrachtwagenchauffeur opgepakt in Groot-Brittannië vanwege drugssmokkel in bevroren vlees

Nederlandse vrachtwagenchauffeur opgepakt in Groot-Brittannië vanwege drugssmokkel in bevroren vlees [+foto's]
12-11-2019 16:59 | Criminaliteit | auteur Redactie

HARWICH - De National Crime Agency(NCA) heeft een 48-jarige Nederlandse vrachtwagenchauffeur in staat van beschuldiging gesteld voor de smokkel van cocaïne met een straat waarde van zo'n 20 miljoen Britse pond, omgerekend ruim 23 miljoen euro.

De cocaïne werd maandag gevonden in een lading bevroren vlees in een gekoelde vrachtwagen met Nederlands kenteken. De vrachtwagen was vanuit Hoek van Holland vertrokken en de douane in de haven van Harwich ontdekte de drugs in de lading bevroren vlees.

Ze ontdekten pakketen cocaïne in blokken bevroren vlees die vervolgens weer op pallets in de vrachtwagen waren geladen. Er werd meer dan 200 kilo cocaïne in beslag genomen door de politie. De drugs zijn vernietigd.

De 48-jarige Robert T. uit H. is door de NCA ondervraagd en werd korte tijd later aangeklaagd voor drugssmokkel. Hij is vandaag voor de rechter verschenen waarop hij in hechtenis werd genomen tot aan het proces dat op 12 december zal starten.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,945
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions