Clicky

 
Transport Online - Eerste paal geslagen voor nieuwe magazijn CB

Eerste paal geslagen voor nieuwe magazijn CB

Eerste paal geslagen voor nieuwe magazijn CB
12-11-2019 10:26 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

CULEMBORG - Op 11 november sloegen wethouder Monica Wichgers van Culemborg en Hans Willem Cortenraad van CB de eerste paal voor het nieuwe magazijn van logistiek dienstverlener CB in Culemborg. CB breidt uit met een zogenaamd bakkenmagazijn om zo aan te sluiten bij ontwikkelingen in de markt. Het volledig gemechaniseerde magazijn wordt 30 meter hoog, 30 meter breed en 100 meter lang.

CB is Culemborgs grootste werkgever, Monica Wichgers prees het ondernemerschap en de gezondheid van het bedrijf. Hans Willem Cortenraad lichtte toe dat het magazijn van belang is voor groei en het bieden van de juiste servicelevels. Het sluit naadloos aan bij de ontwikkelingen in de markt: het houden van kleinere voorraden, het doen van kleinere bestellingen, de groei van e-commerce en de toename van het aantal verschillende artikelen dat bij CB op voorraad ligt.

Het pand aan de Erasmusweg in Culemborg is gereed in mei 2020. De inrichting van het magazijn start daarna en is operationeel in het voorjaar van 2021.

Het nieuwe magazijn werkt met shuttle robots en heeft een capaciteit van 150.000 ‘bakken’ en een handlingscapaciteit van 2000 bakbewegingen per uur en is uit te breiden met nog eens 150.000 bakken.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,068
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden