Nieuwe liefde André Hazes is Bridget Maasland

Nieuwe liefde André Hazes is Bridget Maasland
10-11-2019 18:58 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Bridget Maasland en André Hazes zijn een setje. Het management van de presentatrice bevestigt dat de twee een beginnende relatie hebben en "elkaar meer dan gewoon leuk vinden".

De 45-jarige Bridget en de twintig jaar jongere André "kennen elkaar nog maar net", benadrukt Bridgets manager. Volgens haar nemen de twee de komende periode rustig de tijd om te kijken hoe de relatie zich ontwikkelt.

André maakte het nieuws eerder zondag bekend in een verklaring aan Shownieuws. "Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen", zo stelde hij. "Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen."

Moeilijke keuze

Zaterdag werd bekend dat de relatie tussen André en zijn ex Monique Westenberg (41) definitief op de klippen was gelopen. De zanger sprak van "een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan". De twee hebben een zoontje van 3, voor wie ze samen blijven zorgen.

Monique liet zaterdag al doorschemeren dat André gevoelens heeft voor een andere vrouw "waar hij een tijdje contact mee heeft". "Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker", stelde ze.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,783
Diesel1,464

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden