Clicky

 
Transport Online - The Voice of Holland met bijna 2 miljoen kijkers van start

The Voice of Holland met bijna 2 miljoen kijkers van start

The Voice of Holland met bijna 2 miljoen kijkers van start
09-11-2019 10:37 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - The Voice of Holland heeft alle televisie-concurrentie weten te verslaan op de vrijdagavond. De opening van het tiende seizoen van de talentenjacht op RTL 4 trok bijna 2 miljoen kijkers, wat zorgde voor een tweede plek in de dag top-25 van Stichting Kijkonderzoek.

Chantal Janzen, die het programma presenteert na het vertrek van Wendy van Dijk, wist zelfs iets meer kijkers te behalen dan de seizoensopening van vorig jaar. Tijdens The Blind Auditions konden kandidaten terechtkomen in de teams van Ali B, Anouk, Lil' Kleine of Waylon.

Ook Beau wist op RTL 4 een groot aantal kijkers te boeien. Bijna een miljoen mensen zagen ook daar Chantal Janzen aanschuiven, en toegeven dat ze misschien wil stoppen met Chantals Pyjama Party. NPO 1 wist met De wereld draait door, 2 voor 12 en Flikken Rotterdam ook te scoren. DWDD stond op de derde plek met 1,3 miljoen kijkers. Naar de televisiequiz keken bijna 1,2 miljoen mensen en naar het politiedrama ruim 1,1 miljoen.

De top-10 wordt afgesloten met nog twee programma's op NPO 1. Ruim 800.000 mensen keken naar André Rieu: Love From Lisbon, goed voor een negende plek. EenVandaag sluit de top-10 af met iets meer dan 800.000 kijkers.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,319
Diesel2,109

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden