Snelwegen enige tijd dicht na ongelukken

Snelwegen enige tijd dicht na ongelukken

ROOSENDAAL - Delen van de A17 en de A4 zijn zaterdagochtend lange tijd dicht geweest na ongelukken. Naar verwachting gaan ze rond 11.00 uur weer open, meldt de ANWB.

Twee bestuurders zijn zaterdagochtend gewond geraakt doordat hun auto's botsten op de A17 bij knooppunt De Stok. Beiden, een 20-jarige man uit Bergen op Zoom en een 19-jarige man uit Tholen, zijn gewond naar een ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde kort na 06.00 uur.

Overigens is ook de A4 van Den Haag naar Rotterdam dicht, bij knooppunt Benelux. Op de fly-over van de A4 naar de A15 is een vrachtwagencombinatie gekanteld. De lading, suikerbieten, ligt verspreid over het wegdek. Ook hier ging de weg dicht om alles op te ruimen.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden