Transport Online - Ubbo Hempenius, eigenaar van H&S Group, benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Ubbo Hempenius, eigenaar van H&S Group, benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Ubbo Hempenius, eigenaar van H&S Group, benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau
08-11-2019 09:46 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

BARNEVELD - Op woensdag 6 november heeft de H&S Group een feestelijke avond georganiseerd om stil te staan bij het feit dat Ubbo Hempenius, eigenaar van de H&S Group, al 45 jaar betrokken is bij H&S. Naast H&S collega’s waren er velen uit de transport en logistieke wereld aanwezig.

In meerdere speeches, waaronder die van CEO Timo Huges, werd de waardering uitgesproken hoe het bedrijf – opgericht in 1946 – zich onder leiding van Ubbo Hempenius heeft ontwikkeld van een typisch wegtransporteur naar een moderne door ICT gedreven logistieke dienstverlener.

Het hoogtepunt van de avond was de benoeming van Ubbo Hempenius tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Deze koninklijke onderscheiding werd uitgerekt door de burgemeester van Barneveld, Asje van Dijk: "Ubbo Hempenius is een pionier op het gebied van logistieke oplossingen, en een bruggenbouwer pur sang."

Zo heeft Hempenius enorm bijgedragen aan het ondernemersklimaat van de gemeente Barneveld, en heeft hij zich landelijk ingezet voor de collectieve belangen van de Transport & Logistiek sector.

H&S Group, met meer dan 200 miljoen euro omzet en ruim 600 medewerkers, is een toonaangevende Europese logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelen industrie. In januari nam zij haar intrek in het nieuwe hoofdkantoor in Barnveld.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,659
Diesel1,280

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions