Transport Online - Henk Wijngaard naar eigen zeggen nog altijd populair bij jonge vrouwen

Henk Wijngaard naar eigen zeggen nog altijd populair bij jonge vrouwen

Henk Wijngaard naar eigen zeggen nog altijd populair bij jonge vrouwen
07-11-2019 10:29 | Showbizz | auteur ANP

EMMEN - Ondanks zijn leeftijd is Henk Wijngaard nog altijd behoorlijk populair bij het jonge publiek. De 73-jarige zingende vrachtwagenchauffeur krijgt ieder weekend te maken met hordes fans die een selfie met hem willen. Door sommigen wordt hij zelfs aanbeden, zo ontdekte de zanger tot zijn schrik.

"Een paar maanden geleden waren er drie jonge vrouwen, die hun T-shirt omhoogtrokken om te laten zien dat ze mijn naam op hun borst hadden laten tatoeëren", zegt Henk in De Telegraaf. "Ik heb ook gevraagd wat ze in me zien. Ik had hun opa kunnen zijn."

Een andere fan, "een jonge vrouw van begin twintig", achtervolgde Henk naar eigen zeggen door het hele land. "Bij ieder optreden zag ik haar aan de zijkant staan. Ze kwam altijd in haar eentje. Ze was gefascineerd door me. Ik gaf haar de aandacht die iedere fan die om een foto vraagt van me krijgt. Niet meer en niet minder. Maar al snel werd me duidelijk dat ze verliefd op me was. Onbegrijpelijk. Ik kon me niet voorstellen dat ik voor haar een aantrekkelijke man was."

De vrouw bleef maar naar Henks shows komen, wat de Vlam in de pijp-zanger tot grote wanhoop dreef. Henk, die al jaren gelukkig getrouwd is met zijn Trijntje, heeft de dame een keer apart genomen en gevraagd om niet meer te komen. "Dat was pijnlijk voor haar. Ik zag hoe ze brak. Ze is huilend naar huis gegaan. Ik had medelijden met haar, maar ik kon niet anders. Ik hoop dat ze inmiddels de ware heeft gevonden."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,686
Diesel1,310

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions